Esztuss12 2010.05.04. 22:01

Ananász leves

 Ezt az én kis nagyikámtól tanultam. Engem teljesen levett vele a lábamról. Egyáltalán nem nehéz, hidegen és melegen is egyaránt finom.

Hozzávalók: (kb. 4 főre): 2 konzerv ananász, 2 dl főzőtejszín, 1 ek. vaníliás pudingpor, víz, szegfűszeg.

Elkészítés:

Az ananászt leszűrjük, a levét egy fazékba tesszük.

A tejszínhez hozzákeverjük a pudingport, és teszünk hozzá egy kis vizet, ezt hozzákeverjük az ananász léhez.

  • Ha kevésnek tűnne, akkor lehet hozzáadni egy kis vizet még.

Mikor a lé megmelegszik és hozzáadjuk az ananászt.

  • Nem biztos h kell mind a két konzerv, mindenki a saját érzése szerint pakolja tele gyümivel.

Megvárjuk, míg egyet rottyan és kész is.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://csonkaeszti.blog.hu/api/trackback/id/tr962008555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása