2010.05.04. 22:01
Ananász leves
Ezt az én kis nagyikámtól tanultam. Engem teljesen levett vele a lábamról. Egyáltalán nem nehéz, hidegen és melegen is egyaránt finom.
Hozzávalók: (kb. 4 főre): 2 konzerv ananász, 2 dl főzőtejszín, 1 ek. vaníliás pudingpor, víz, szegfűszeg.
Elkészítés:
Az ananászt leszűrjük, a levét egy fazékba tesszük.
A tejszínhez hozzákeverjük a pudingport, és teszünk hozzá egy kis vizet, ezt hozzákeverjük az ananász léhez.
- Ha kevésnek tűnne, akkor lehet hozzáadni egy kis vizet még.
Mikor a lé megmelegszik és hozzáadjuk az ananászt.
- Nem biztos h kell mind a két konzerv, mindenki a saját érzése szerint pakolja tele gyümivel.
Megvárjuk, míg egyet rottyan és kész is.
Jó étvágyat!
Szólj hozzá!
Címkék: receptjeim
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.